Make an appointment

Please leave us a review !

Write a review on Google

EXCELLENT
62 reviews on
Vindhya Girjasing
Vindhya Girjasing
28. August, 2023.
I’ve been going to this salon for over 5 years now, and the fact that I travel all the way from Amsterdam to Rotterdam says it all. Olivia’s attention to hygiene, meticulous work, keen eye for detail, and consistent excellence have never disappointed me. Her skills are truly top-notch and worth the journey!
Nikita Van Gom
Nikita Van Gom
23. August, 2023.
Ik ben blij dat ik mijn nagels bij Olivia heb kunnen doen. Olivia is erg aardig en je voelt je gauw op je gemak. Ik heb hele korte bijtnagels. En had ten eerste een verkeerde behandeling geboekt. Olivia is een meester in haar vak en heeft mij goed uitleg gegeven waarom ze voor een andere behandeling heeft gekozen. Het doel is om uiteindelijk mooie sterke nagels te krijgen en van het bijten af te komen. Ik heb goede hoop. Dat gezegd te hebben… wat een TALENT heeft Olivia ik heb nog nooit zulke mooie nagels gehad als nu😍🥰. Nogmaals dank Olivia 😃
Rashmi Gulzar
Rashmi Gulzar
23. June, 2023.
Inmiddels al een paar jaar vaste klant hier. Altijd tevreden met mijn nagels. Olivia geeft een goede service, denkt met je mee over je design en adviseert ook over de verzorging van de nagels en handen. Top service!
Gleice Silveira
Gleice Silveira
4. May, 2023.
I always have my nails done with Olivia and I'm always happy, she's amazing and do her job very good ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.
josien faasse
josien faasse
4. March, 2023.
Super nagel salon! Olivia neemt de tijd voor je en geeft goede adviezen. Ik ben zelf bezig met een traject om van verslaafd nagelbijten af te komen en ben er zeer over te spreken. Mn nagels zien er al veeel mooier uit. Dankjewel lieve Olivia!
Sanjana Soemeer
Sanjana Soemeer
16. February, 2023.
Great service, lovely women and highly recommend. My nails are done amazingly. Definitely going back :)
suzan k
suzan k
9. January, 2023.
I came to Olivia with damaged nails and cuticles due to winter weather and moving. She completely fixed up my hands and finished my nails with BIAB. She is very thorough, precise and takes her time. Very good service!
Kavita Bachasingh
Kavita Bachasingh
6. January, 2023.
Ben zoooo blij dat ik bij Olivia terecht ben gekomen!! Loooveeee my nails <3 Ze is kundig, denkt ook mee en het eindresultaat mag er echt wezen. De volgende afspraak staat al gepland. Thanks Olivia!
Alciony Fortes
Alciony Fortes
20. December, 2022.
Mijn eerste keer hier en wat een top service!! Voor iemand die nog nooit professioneel haar nagels heeft laten doen was ik zeker in goede handen. Olivia is heel professioneel, hygiënisch en heeft goede kennis. Ze nam me helemaal mee in het proces en legde elke stap uit. Echt een hele fijne ervaring en ik kom zeker terug. Ze heeft er een nieuwe vaste klant bij. De volgende afspraak die staat al!
Small Business
Small Business
3. December, 2022.
The best 💅!!!!