Make an appointment

Please leave us a review !

Write a review on Facebook

Write a review on Google

EXCELLENT
26 reviews on
Theresia Wiebers
Theresia Wiebers
29. November, 2020.
Steeds weer mooie en verzorgde nagels na een bezoekje bij Olivia😍 ze is heel klantvriendelijk en de service is altijd TOP!
Read more
Th Th
Th Th
29. November, 2020.
Superrr! She knows her profession, explains evrything really good. Even for beginners like me who had absolutely no idea what nail art is about. Im so happy with the result, and she makes u feel totally comfortable which is a big plus! Surely would recommend!
Read more
Roxanne Delba
Roxanne Delba
19. November, 2020.
Als vaste klant bij Olivia kan ik altijd bij haar terecht , met welke manicureset ik aankom , krijgt ze het keer op keer voor elkaar. Mocht ik inspiratieloos zijn weet Olivia me keer op keer te verassen met een pracht set met super veel kwaliteit. Neemt haar tijd en werkt heel netjes! Daarnaast is Olivia ,Super creatief, professioneel,  sociaal en super hygiënisch. Ik ga altijd tevreden terug,  geen andere nagelstyliste meer voor mij dan Olivia. She's the Best Ever! En zeer zeker aan te raden. So Get yours @t Get Nail'd.
Read more
Samantha Vos
Samantha Vos
23. September, 2020.
I have been a client here for a year now. My nails always look perfect, no one will pay more attention to detail and the prices are reasonable. Definitely recommend to anyone who likes to do a little (or a lot) of something extra on their nails.
Read more
Lili Kokai
Lili Kokai
17. September, 2020.
Olivia has been my nail technician for the past year. I’ve been having manicures and pedicures regularly at various technicians for more than 10 years now - I have never received higher quality than with Olivia! She has completed many professional level courses and competitions, and it shows. If her high standards of hygiene, materials and designs weren’t enough, she’s also a creative, funny and kind person who makes you feel comfortable in her salon. I always leave fully satisfied - she wouldn’t let you leave before! Thanks Olivia!
Read more
Nan
Nan
14. September, 2020.
The best place to get your nails done!!! Just beautiful, clean and professional nail designs and also great service and advise from the owner.
Read more
Rohany Soraya
Rohany Soraya
13. September, 2020.
This lady has been my nailstylist for more than 5 years. She is always professional and makes you feel comfortable.She works very neat and hygenic.I have had a problem at other salons with fungus after I removed the nails,but not here! She is a perfectionist and she wont let you go if she’s not satisfied with her work yet!Thankyou and to many more years to come!
Read more
Sileena Nabibaksh
Sileena Nabibaksh
12. September, 2020.
Geweldige service! Heel netjes en keurig mijn nagels gedaan. Ik ben er heel blij mee. De service is ook helemaal top. Olivia is heel aardig en kijkt samen met je mee wat je wilt voor je nagels. Echt een aanrader als je mooie nagels wilt.
Read more
Temi g
Temi g
11. September, 2020.
5/5 ⭐️’s Ik kom al ruim anderhalf jaar bij Olivia en ik kan niets dan positief over haar spreken! Ze is erg ervaren, weet alles wat er te weten valt over nails, en werkt super precies. Super creatief is ze ook; ze kan alles voor je maken! Ik ga altijd gelukkig naar huis na een gezellige middag met een prachtige nieuwe set ❤️ If you want your nails to be done right, go to Get Nail’d!
Read more
Get Nail'd
4.8
Based on 51 reviews
powered by Facebook
Sheetal Parbhoe
Sheetal Parbhoe
2020-12-14T07:59:47+0000
Ben Super blij met mn nagels! Goede service ; heel aardige dame en er hangt ook een gezellige sfeer. Ik heb precies... het design gekregen dat ik haar liet zien. Echt wel aan te raden! ♥️#Loveit Ook een goed gelegen locatie - niet ver van het metro station.read more
Aya M Sousa
Aya M Sousa
2020-10-27T15:14:52+0000
Geweldige ervaring! Mijn nagels hebben er echt nog nooit zo netjes uitgezien. Super lieve dame die je nagels doet, zo... hygiënisch wat vooral belangrijk is in deze tijd. Ze doet alles heel gedetailleerd en ze heeft veel opties om uit te kiezen. Super blij met m’n Russian manicure.read more
Aman Gulzar
Aman Gulzar
2020-09-12T17:54:55+0000
Ik merk altijd het before/after effect als ik bij Get Nail’d ben geweest voor manicuren. De nagels zien er verzorgd uit... met gezonde nagelriempjes! 🤤read more
Rohany Chiragally
Rohany Chiragally
2020-09-12T14:47:39+0000
Whenever I show her a picture of what nails I would like,she’ll put her own twist to it and make it look more awesome... than I expected!!!!she is very friendly and service is amazing!!!!!!!She has been my nail lady for more than 5 years nowread more
JM Chin A Loi
JM Chin A Loi
2020-09-04T09:29:09+0000
Ze neemt haar tijd en werk netjes !! Geeft goed advies en maakt er iets moois van!! Geen dikke nagels of scheurtjes... aanwezig als bij de Vietnamees 🙈. Get Nail’d is geweldig 🥂. Ben super blij met de mijne want ik let echt op alles.read more
Fa Zila
Fa Zila
2020-08-28T11:01:44+0000
Olivia zet de mooiste nagels en qua kwaliteit ook echt super!Bij andere nagelstudio’s kreeg ik altijd last van... klachten zoals dat mijn haar vast kwam te zitten tussen mijn eigen nagels en de acryl. Bij Olivia heb ik dat probleem dus echt niet. Ze is echt professioneel en heeft verstand van wat ze doet!Verder neemt ze echt de tijd voor je en is ze echt precies is haar werk. Ze gaat door met haar werk, totdat het in jouw ogen ‘perfect’ genoeg is.Kortom, ik ben blij dat ik haar gevonden heb en raad haar iedereen aan!read more
Shalini Sowikromo
Shalini Sowikromo
2020-08-27T12:42:35+0000
Altijd weer mooie nagels als ik bij Olivia ben geweest!
Shairindrie Ramdat
Shairindrie Ramdat
2020-08-26T13:52:18+0000
Super goeie service, heel erg geduldig en netjes. Salon is ook super schoon en me nagels zien er ontzettend mooi uit!... LOVEE IT!read more
Xaviera Vishnudatt
Xaviera Vishnudatt
2020-06-29T16:46:43+0000
Kwalitatieve prachtige nagels die meegaan met de tijd. Nooit last gehad klachten. Olivia is de tijd zeker waard. Daarom... ben ik al bijna 6 jaar bij haar. Van eenvoudig tot extreem. Hier moet je wezen!!!read more
Blaise Thomas
Blaise Thomas
2020-06-21T11:34:26+0000
First manicure. Very relaxing experience thanks to Olivia who created a very comfortable space.
Lili LK
Lili LK
2020-01-10T08:25:52+0000
Olivia really puts her heart into her work. She is meticulous, creative, endlessly professional, and always fully... stocked of any color/effect/nail art you could dream of. She always listens carefully to your wishes and actually makes them happen 100%! I can honestly say that she gave me my most beautiful sets to date, by far, and I’ve visited quite some nail artists in my life. Always looking forward to my manicure with her! Would highly recommend. Thanks Olivia!read more
Yasmina Jennifer Kahsai
Yasmina Jennifer Kahsai
2020-01-06T10:34:43+0000
Olivia is echt een kunstenares! Ze verrast me iedere keer weer met mooie creaties. Sinds ik mijn nagels bij haar laat... doen, zijn ze enorm gegroeid en krijg ik steeds complimentjes. Ik raad het iedereen aan!read more
Sophie van der Geest
Sophie van der Geest
2020-01-06T10:20:28+0000
Gelijk bij binnenkomst krijg je goede verzorging en een vriendelijk onthaal. Ze gaat zowel secuur en perfectionistisch... te werk en ze laat je niet gaan tot je met 10 prachtige nagels weg kan lopen. Ze legt netjes uit hoe ze te werk gaat en gaat zorgvuldig om met alles rondom de nagels. Een top ervaring en zeker een aanrader! ❤read more
Sam Wullems
Sam Wullems
2020-01-05T22:19:31+0000
You can put full faith in her, she won’t disappoint.I’d been on and off acrylics for 5 years before I found Olivia. I... would always lose or break nails and a set would never stayed on longer than 2,5/3 weeks, never leaving with the result I really hoped for. Olivia is the best and no appointment is boring with her! She really really really knows what she’s doing and it shows in the end result. She puts so much love and attention in all of my sets, every detail is on point and no design is too crazy or undoable for her (all of this for a super good price) My sets last for 4 weeks easily now, the nail art phenomenal, the detail on point. Long story short, you haven’t had real acrylics till Olly has done your nails.read more
Viola Lucza
Viola Lucza
2019-11-15T20:46:57+0000
Proffesionele nagelstyliste. Goed kennis van nail art en producten. Altijd iets speciaals, nieuws. De kwaliteit van de... nagels zijn uitstekend. Nooit een verloren. Zeker een aanrader *****read more
Nathanysia Emanuelson
Nathanysia Emanuelson
2019-08-22T11:55:42+0000
Ze kan nagels als de beste zetten. Weet wat ze doet en is technisch heel goed. Ik zou iedereen aanraden om hier je... nagels te doen. Wat een topartist in hart en nieren.read more
Temi de Groen
Temi de Groen
2019-01-12T14:52:35+0000
Ik heb mijn nagels voor het eerst laten doen bij Get Nail'd, en ik ben zeer tevreden. Het was erg gezellig, ze nam de... tijd om uitleg te geven wanneer ik vragen had, ze heeft duidelijk veel ervaring en het resultaat was prachtig! Een aanrader!read more
Jennifer Armaketo
Jennifer Armaketo
2018-07-17T20:50:28+0000
You can’t be a genius in what you do if you don’t love it But she is genius ... and absolutely love what she is... doing ... always put a smile on my face ... because she is a very good person and always give me that beautiful nailsread more
Zaïra Nelson
Zaïra Nelson
2018-07-16T13:44:47+0000
Heel erg creatieve en talentvolle nagelstyliste. So far the best in Suriname. She knows how to “finetune” your nails,... guurrllll ...read more
Shalini Doerga - Rambaran
Shalini Doerga - Rambaran
2018-07-06T01:20:34+0000
Gewoon uitstekend, jouw werk. Was voor het eerst bij jou en super tevreden!! �� thank you girl�!
Withney Patterson
Withney Patterson
2018-07-05T18:23:31+0000
If you want to be speechless everytime you look at your nails, please visit get nail’d!!��
Hannah Belasco
Hannah Belasco
2018-06-01T09:36:18+0000
Extremely talented nail artist, she can do anything you want. I’m amazed every time I go.
Roshni Jaikaran
Roshni Jaikaran
2018-05-26T18:35:01+0000
Roxanne Delba
Roxanne Delba
2018-04-26T16:59:08+0000
Perfectie���!
Silva Silva
Silva Silva
2017-10-24T11:55:44+0000
Melissa Kassels
Melissa Kassels
2017-10-04T16:04:02+0000
Roshanne van Dal
Roshanne van Dal
2017-07-03T19:25:26+0000
Creatief, prof. , ze is gewoon goed in der vak !����
Urmy Djoekastioe
Urmy Djoekastioe
2016-07-25T19:11:09+0000
Judith Vrij-Peeren
Judith Vrij-Peeren
2016-07-24T18:17:48+0000
Melissa Mangoenredjo
Melissa Mangoenredjo
2016-07-21T16:53:21+0000
Heel prachtig hoor
Chaniva Simson
Chaniva Simson
2016-06-27T14:49:23+0000
She's a very talented nail tech. Does her work with passion. Als klant ga je altijd!!! Tevreden weg. En ze is super... creatief. She can make whatever you like. Every lady should get her nails done at Get Nail'd.read more
Gavieira Chundro
Gavieira Chundro
2015-12-23T03:48:21+0000
Michelle Lola
Michelle Lola
2015-08-20T17:05:52+0000
Eliza Li
Eliza Li
2015-05-13T01:00:19+0000
Srie Saimo
Srie Saimo
2015-04-30T19:40:54+0000
Jenna Fokké
Jenna Fokké
2015-04-26T16:21:11+0000
Rijant Pawirowinangoen
Rijant Pawirowinangoen
2015-04-24T13:34:47+0000
Marco Abas
Marco Abas
2015-04-24T13:00:36+0000
Good job olivia
Lyanne Ngadimin
Lyanne Ngadimin
2015-04-24T02:48:01+0000
Kay VanDal
Kay VanDal
2015-04-24T02:19:43+0000
Shaida Habiboellah
Shaida Habiboellah
2015-04-24T01:26:51+0000
Heel mooi!
Kimberley Tjon-Akon
Kimberley Tjon-Akon
2015-04-23T23:37:51+0000
Rachel Iro
Rachel Iro
2015-04-23T22:57:10+0000
Sadhana Sardjoe
Sadhana Sardjoe
2015-04-23T21:25:24+0000
Next Reviews